Emotionant! Cum isi ia ramas-bun un adolescent de 17 ani de la viata!

Emotionant! Cum isi ia ramas-bun un adolescent de 17 ani de la viata!
"Vreau sa va spun ca a fost o calatorie minunata si nu am nici un regret. Traiti-va viata din plin, pentru ca nu puteti sti niciodata ce se poate intampla". Baiatul s-a decis sa faca un filmulet dupa ce organismul lui a respins si cel de-al doilea transplant de inima, iar doctorii i-au spus ca nu mai are mult de trait.

Filmuletul unui adolescent de 17 ani din Australia a facut senzatie pe internet dupa ce a fost postat de tanar din greseala pe Youtube. Initial Shaun Wilson-Miller a vrut ca acest film sa poata fi vazut numai de prietenii lui pe Facebook. Din cauza uneie erori, filmuletul a ajuns pe Youtube si a avut zeci de mii de vizualizari, fiind preluat si in presa internationala.

Baiatul s-a decis sa faca acest film dupa ce organismul lui a respins si cel de-al doilea transplant de inima, iar doctorii i-au spus ca nu mai are mult de trait.

Vizibil emotionat Shaun spune: "Nu voi mai fi prin preajma atat de mult precum am crezut. Dar vreau sa va spun ca a fost o calatorie minunata si nu am nici un regret. Traiti-va viata din plin, pentru ca nu puteti sti niciodata ce se poate intampla. Vreau sa le multumesc prietenilor si familiei, care au fost viata mea. Va rog sa nu plangeti pentru mine. Vreau sa ii rog pe prietenii mei sa se asigure ca tatal meu va fi in regula".

"Vestile sunt rele, dar am si vesti bune: acum am o iubita. Ea m-a ajutat sa ma simt mult mai bine. Cel mai greu lucru este sa o parasesc pe ea. Sa stiu ca nu ma voi putea casatori niciodata cu ea, ca nu vom avea copii si nu vom imbatrani impreuna. Asta este foarte trist", a spus baiatul despre iubita de trei saptamani, dar cu care este prietena de sapte ani.

"Vreau sa ma distrez. Sa ma bucur de viata. Dar nu este decizia mea. Cartile au fost aruncate pe masa. Trebuie sa merg cu valul", a incheiat baiatul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
877

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
119

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
138

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...