Emoții pentru cadrele didactice care au susținut titularizarea! Câte posturi vacante sunt! FOTO

Emoții pentru cadrele didactice care au susținut titularizarea! Câte posturi vacante sunt! FOTO
Zeci de cadre didactice din județul Botoșani care au susținut în această vară concursul de titularizare și au obținut minimum nota 7.00 află astăzi unde vor preda din anul școlar care va începe în luna septembrie.

Inspectoratul Școlar Județean a organizat o ședință publică de repartizare pe posturi a celor 166 de candidați care au obținut note pentru a se titulariza.

Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general adjunct al IȘJ Botoșani, sunt 105 posturi titularizabile, vacante pentru o perioadă de patru ani de zile.

Nu toți candidații care au obținut note peste 7.00 vor avea și posturi, fiind discipline deficitare. 

"Vin următoarele ședințe de mobilitate și vor ocupa un post pe o perioadă determintă pentru o perioadă de un an de zile. Avem discipline deficitare, cum ar fi biologia, geografia, în care avem mulți candidați care au obținut note titularizabile dar din păcate nu avem post pentru patru ani vacant", a precizat Gabriel Hârtie. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

astăzi, 20:22
358

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

astăzi, 19:35
576

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
453

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...