Emoții pentru cadrele didactice care au susținut titularizarea! Câte posturi vacante sunt! FOTO

Emoții pentru cadrele didactice care au susținut titularizarea! Câte posturi vacante sunt! FOTO
Zeci de cadre didactice din județul Botoșani care au susținut în această vară concursul de titularizare și au obținut minimum nota 7.00 află astăzi unde vor preda din anul școlar care va începe în luna septembrie.

Inspectoratul Școlar Județean a organizat o ședință publică de repartizare pe posturi a celor 166 de candidați care au obținut note pentru a se titulariza.

Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general adjunct al IȘJ Botoșani, sunt 105 posturi titularizabile, vacante pentru o perioadă de patru ani de zile.

Nu toți candidații care au obținut note peste 7.00 vor avea și posturi, fiind discipline deficitare. 

"Vin următoarele ședințe de mobilitate și vor ocupa un post pe o perioadă determintă pentru o perioadă de un an de zile. Avem discipline deficitare, cum ar fi biologia, geografia, în care avem mulți candidați care au obținut note titularizabile dar din păcate nu avem post pentru patru ani vacant", a precizat Gabriel Hârtie. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1331

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
383

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
336

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...