Elsaco Brunata - Afacere pe jumatate sau tranzactie blocata de criza economica?

Elsaco Brunata - Afacere pe jumatate sau tranzactie blocata de criza economica?

 VALERIU IFTIME  

O tranzactie avantajoasa pentru o firma botosaneana asteapta inca sa se concretizeze!

"La sfarsitul anului 2007 s-a fondat Elsaco Brunata, ca urmare a asocierii cu compania daneza Brunata, un exportator independent de solutii pentru facturarea individuala a costurilor de incalzire si a consumului de apa", scrie site-ul oficial al firmei Elsaco Botosani.

Este vorba, mai exact, despre vanzarea a 50% din pachetul de actiuni de la divizia Elsaco Repartitoare, care are, in prezent, circa 130 de angajati.

"Am vandut 50% din actiuni firmei daneze Brunata, din asociere rezultand Elsaco Brunata. Contractul de vanzare-cumparare a pachetului de 50% din actiuni a fost semnat, insa nu a fost realizata tranzactia propriu-zisa din partea firmei daneze", a precizat Valeriu Iftime, director la Elsaco Electronic Botosani.

Mai exact, Elsaco Brunata va functiona oficial sub aceasta denumire in momentul in care actionarul danez va definitiva tranzactia in legatura cu cele 50 de procente.

Restul pachetului de actiuni, cele 50% ramase, este detinut in continuare de actionarii Elsaco din Romania.

Valeriu Iftime a precizat ca soarta celor 130 de angajati nu este afectata de modificarile intervenite in componenta actionariatului firmei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
9

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
51

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
82

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...