Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!

Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!
Concursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.

Echipa formată din elevii Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George - Constantin de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB.

Rezultate remarcabile au obținut și celelalte doua echipe:

-    Echipa de la Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a - secțiunea WEB.

-    Echipa de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a - secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilanțul de marți al polițiștilor botoșăneni: Zeci de persoane legitimate, agenți economici verificați!

astăzi, 09:51
55

În cursul zilei de marți, poliţiştii din Dorohoi, Mihăileni şi Pomîrla au desfăşurat acțiuni punctuale pe raza orașului și a comunelor limitrofe, pentru prevenirea şi combaterea...

Pietonii, în vizorul polițiștilor botoșăneni: Zeci de sancțiuni pentru traversare neregulamentară!

astăzi, 09:47
62

Pe parcursul zilei de 19 septembrie, 28 de poliţişti rutieri au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru combaterea abaterilor săvârşite de către pietoni şi prevenirea evenimente...

ACCIDENT la Piaţa Griviţa! O fată de 18 ani a fost rănită

astăzi, 09:14
367

Fata de 18 ani traversa prin loc nepermis în zona Aleea Griviţa în momentul în care a fost lovită de un autoturism Opel, condus de un bărbat de 69 de ani, în urma impactului...