Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!

Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!
Concursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.

Echipa formată din elevii Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George - Constantin de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB.

Rezultate remarcabile au obținut și celelalte doua echipe:

-    Echipa de la Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a - secțiunea WEB.

-    Echipa de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a - secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
330

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
591

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
496

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...