Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!

Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!
Concursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.

Echipa formată din elevii Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George - Constantin de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB.

Rezultate remarcabile au obținut și celelalte doua echipe:

-    Echipa de la Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a - secțiunea WEB.

-    Echipa de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a - secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cazul bărbatului mort în Kaufland, cercetat de ITM Botoșani!

astăzi, 14:40
375

Inspectoratul Teritorial de Muncă informează că bărbatul care a murit astăzi dimineață, în supermarketul Kaufland din municipiul Botoșani, era angajat ca agent de securitate la S.C....

Ziua Paşaportului, sărbătorită de funcţionarii Serviciului de Paşapoarte alături de prefectul Dan Şlincu! FOTO

astăzi, 14:28
139

Cu două zile după împlinirea a 106 ani de la promulgarea primei legi româneşti ce reglementează regimul paşapoartelor, funcţionarii cu regim special ai Serviciului Public Comunitar p...

Botoșănean arestat: Peste 200.000 ţigarete de contrabandă descoperite în beciul casei! FOTO, VIDEO

astăzi, 13:40
669

În cursul zilei de marți, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe l&a...