Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!

Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!
Concursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.

Echipa formată din elevii Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George - Constantin de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB.

Rezultate remarcabile au obținut și celelalte doua echipe:

-    Echipa de la Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a - secțiunea WEB.

-    Echipa de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a - secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
219

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
66

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
66

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...