Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!

Elevi botoşăneni, premiaţi la Concursul Interdisciplinar InfoEducaţie!
Concursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.

Echipa formată din elevii Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George - Constantin de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB.

Rezultate remarcabile au obținut și celelalte doua echipe:

-    Echipa de la Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a - secțiunea WEB.

-    Echipa de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a - secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani a prezentat noii jucători. "Sunteți martorii unui mare început!"

astăzi, 12:13
111

Joi, de la ora 10.30, a avut loc conferința de presă prin care președintele FC Botoșani, Cătălin Anton, a prezentat noii jucători care vor face parte din familia FC Botoșani pentru noul sezon ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 12:08
70

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

Cetăţean rus oprit la frontieră

astăzi, 11:43
103

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, în zona de competenţă, un cetăţean din Federaţia Rusă care a încercat să treacă ilegal frontiera, peste apa râului Prut. ...