Eleve lovite pe trecerea de pietoni din fața Secției de Pediatrie! FOTO
ACCIDENT!

Eleve lovite pe trecerea de pietoni din fața Secției de Pediatrie! FOTO
Doua adolescente, eleve la un liceu din Botosani, au fost accidentate, miercuri dimineata! Elevele au fost lovite de un autoturism in timp ce traversau Bulevardul Mihai Eminescu pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc chiar in fata Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, atunci cand cele doua adolescente, de 16 si 17 ani, au vrut sa traverseze pe marcaj pietonal, insa au fost lovite de un autoturism Dacia Logan, condus de un barbat in varsta de 43 de ani.

Politistii au ajuns imediat la fata locului, iar conducatorul auto le-ar fi spus ca fetele tineau umbrelele si nu s-au asigurat deloc, iar el nu a mai apucat sa franeze.

Cele doua adolescente au ajuns la spital, iar politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele soferului.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
171

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
32

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
243

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...