Elev din Botoșani calificat în lotul lărgit de pregătire pentru o olimpiadă internațională

Elev din Botoșani calificat în lotul lărgit de pregătire pentru o olimpiadă internațională
În perioada 31 iulie – 04 august 2016, la Hunedoara, s-a desfășurat Olimpiada Națională de Științe pentru Juniori.

La Olimpiada Națională de Științe pentru Juniori, județul Botoșani a fost reprezentat de 5 elevi. Elevul MURARIU M. Dănuţ, de la Colegiul Național Mihai Eminescu Botoșani a obținut mențiune MENCȘ, clasându-se pe locul 9. Locul obținut i-a permis calificarea în lotul lărgit de pregătire pentru etapa internațională a olimpiadei. Elevul va participa la stagiile de pregătire și probele de baraj pentru selecția lotului restrâns ce va reprezenta România la etapa internațională a olimpiadei din acest an.

Elevul MURARIU M. Dănuţ este pregătit de prof. Pintilei Aurelian (fizică), prof. Guceanu Constantin (chimie) și prof. Huțanu Liviu Orest (biologie). Rezultate deosebite au obținut și ceilalți elevi participanti din județul nostru: 

MIHOREANU Cosmina, de la Colegiul Național Mihai Eminescu Botoșani, pregătită de prof. Bălăucă Cristina-Maria (fizică), prof. Vasilache Mihaela (chimie) și  prof. Mitelu Cătălina (biologie) s-a clasat pe locul 21.

 IUREA Iasmina-Maria, de la Școala Gimnazială Grigore Antipa Botoșani, pregătită de prof. Tudosă Rodica (fizică), prof. Cantoriu Mariana Tatiana (chimie) și prof. Antoche Mirela (biologie) s-a clasat pe locul 31.

DUMITRESCU T. Liviu, de la Școala Gimnazială Grigore Antipa Botoșani, pregătit de prof. Tudosă Rodica (fizică), prof. Cantoriu Mariana Tatiana (chimie) și prof. Antoche Mirela (biologie) s-a clasat pe locul 70, iar 

COSTÎN Luca Cosmin, de Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani, pregătit de prof. Costîn Mihaela (fizică), prof. Roată Cristina (chimie) și prof. Oniciuc Georgeta (biologie)  s-a clasat pe locul 71.

Olimpiada de Științe pentru Juniori se adresează elevilor cu rezultate deosebite la disciplinele din domeniul științelor - fizică, chimie, biologie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
10

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
51

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
248

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...