Elena Gheorghe le-a jucat o farsa rusilor!

Elena Gheorghe le-a jucat o farsa rusilor!

ELENA GHEORGHE

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Elena Gheorghe, le-a facut o farsa rusilor. Invitata, vineri seara, la o emisiune de divertisment, difuzata pe Canalul 1, ea s-a dus impreuna cu sora ei, Ana, iar rusii le-au confundat!

Cele doua seamana foarte bine, drept pentru care s-au gandit sa le joace o farsa rusilor. Astfel, ele s-au imbracat la fel, cu pantaloni si bluze identice, s-au coafat si s-au machiat la fel, iar prima care a intrat in emisiune a fost Ana, informeaza Click. Evident ca toata lumea a crezut ca este Elena.

De abia cand s-au auzit acordurile piesei noastre "The Balkan Girls", si-a facut aparitia si Elena, toti ramanand cu gura cascata cand si-au dat seama de confuzie.

Despre proba de foc de sambata seara, Elena spuna ca se afla intr-o stare buna, cu moralul ridicat. Reprezentanta Romaniei la Eurovision a adaugat ca nu se teme de niciun concurent, nici macar de cei mai cunoscuti, si ca nu o intereseaza decat ceea ce va face pe scena.

In finala, care va incepe de la orele 22.00, la TVR 1, Romania va intra in concurs a 22-a si se va duela cu urmatoarele tari: 1 - Lituania, 2 - Israel, 3 - Franta, 4 - Suedia, 5 - Croatia, 6 - Portugalia, 7 - Islanda, 8 - Grecia, 9 - Armenia, 10 - Rusia, 11 - Azerbaijan, 12 - Bosnia & Hertegovina, 13 - Moldova, 14 - Malta, 15 - Estonia, 16 - Danemarca, 17 - Germania, 18 - Turcia, 19 - Albania, 20 - Norvegia, 21 - - Ucraina, 23 - Anglia, 24 - Finlanda si 25 - Spania.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
84

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
553

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
192

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...