Elena Basescu ar fi de acord cu legalizarea marijuanei

Elena Basescu ar fi de acord cu legalizarea marijuanei

Elena Basescu: Inseamna ca sunt si eu o intelectuala!

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, candidat independent pentru PE, a declarat, joi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că, din postura de parlamantar european, probail că va fi de acord cu legalizarea drogurilor uşoare, cum ar fi marijuana.

Ea a fost întrebată, la emisiunea "Vorbe grele", în legătură cu "câteva teme de dezbatere aprigă în Parlamentul European", respectiv legalizarea drogurilor uşoare, care a stârnit o dezbatere aprinsă, şi sinuciderea asistată în cazul celor care sunt bolnavi incurabili şi în numele cărora îşi dau acordul familiile.

Elena Băsescu a răspuns că, atât timp cât ea nu este nici parlamentar european, bănuieşte că poziţia sa va fi şi cea a grupului PPE.

Întrebată care este părerea sa personală, ea a menţionat că a fost la studii în SUA un an şi că "în campusurile din America aceste droguri uşoare, marijuana, erau legale".

La instenţele realizatorului de a-şi spune opinia personală pe acest subiect înainte de a deveni parlamentar european, Elena Băsescu a răspuns: "Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atât de delicat să-mi dau eu cu părerea despre aşa ceva... atâta vreme cât nu-mi dau seama ce gust are o ţigară. Dar dacă unele ţări ca Olanda şi ca America aceste droguri sunt permise, marijuana, pentru că am înţeles că nu dau dependenţă... nu e vorba de ecstasy care am înţeles că-ţi afectează celulele nervoase, şi de cocaină. Se refereau la marijuana. La iarbă. Probabil că voi fi de acord cu această iniţiativă".

Nu va fi de acord cu sinuciderea asistată!

"Mi se pare că atât timp cât Dumnezeu ţi-a dat viaţă trebuie să profiţi de asta. E un lucru cu care eu nu sunt de acord. Ţi-am spus părerea mea personală. Nu ştiu părerea grupului popular european", a afirmat Elena Băsescu.

În aceeaşi emisiune, Elena Băsescu spune că se consideră o intelectuală pentru că a terminat o facultate, a făcut un master, o să facă un doctorat.

"Înseamnă că sunt şi eu o intelectuală", a spus Elena Băsescu.

 Sursa: Mediafax

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
62

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
42

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
51

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...