Electroalfa la ceas aniversar: 20 de ani de activitate!

Electroalfa la ceas aniversar: 20 de ani de activitate!

 Gheorghe Ciubotaru, presedintele companiei Electroalfa  

Compania Electroalfa a ajuns la ceas aniversar, in luna iulie celebrand 20 de ani de activitate, perioada in care a reusit sa devina un actor important in domeniul electro-energetic romanesc, unul dintre principalii producatori de echipamente destinate productiei si distributiei energiei electrice.

Evenimentul a fost marcat joi, 7 iulie, printr-o festivitate la care au fost invitati oameni de afaceri din judetul Botosani, parteneri ai companiei Electroalfa, sefi de institutii publice, precum si reprezentanti ai autoritatii locale si judetene.



"Astazi Electroalfa traieste un eveniment deosebit, aniverseaza 20 de ani de activitate, de activitate neintrerupta, si sarbatoreste acest eveniment acasa, la Botosani, cu oameni din Botosani, cu prietenii si partenerii nostri din Electroalfa si din orasul Botosani. Este un eveniment extrem de important pentru compania noastra, intrucat 20 de ani inseamna istorie la un moment dat, inseamna foarte multa experienta, inseamna un nivel de maturitate care te obliga sa confirmi pe viitor, inseamna ca oameni multi ti-au acordat increderea, iar aceasta incredere care ti-au acordat-o a fost transformata in ore si zile de munca pe parcursul celor 20 de ani si ca meritele si rezultatele obtinute de companie sunt rezultatele si meritele lor, si pentru lucrul acesta trebuie apreciati si trebuie sa ii pretuim", a spus Gheorghe Ciubotaru, presedintele companiei Electroalfa.

In ciuda dificultatilor cu care se confrunta la ora actuala mediul de afaceri, dat fiind contextul economico-financiar, presedintele Electroalfa este increzator si spera ca si peste 20 de ani compania pe care a infiintat-o in urma cu 20 de ani sa se mentina la acelasi nivel ca pana acum.



"Sunt increzator in viitorul companiei Elecroalfa, plecand de la faptul ca oamenii din Electroalfa sunt profesionisti desavarsiti, pentru ca Electroalfa este o companie tanara de numai 20 de ani, o companie care s-a pregatit bine pe parcursul acestor 20 de ani, ca specialistii din Electroalfa sunt oameni care au confirmat in batalia cu concurenta, in batalia cu castigarea pietelor si lucrul acesta imi da speranta ca in urmatorii 20 de ani Electroalfa va fi cel putin la nivelul la care este in momentul de fata ca nume pe piata, ca partener de incredere", a spus Gheorghe Ciubotaru.



Gheorghe Ciubotaru a dezvaluit si reteta succesului companiei pe care o conduce: "Secretul la Electroalfa este secretul pe care cei care au gustat succesul il stiu: o munca titanica, sustinuta zi de zi si fara sa faci compromisuri sau rabat de la angajamentele pe care ti le iei. Noi rezolvam probleme, nu ne punem problema ca este criza. Criza este o problema pe care noi trebuie sa o analizam si careia trebuie sa ii gasim solutiile corecte din respect pentru partenerii nostri, clienti, si din respect pentru salariatii nostri".



Electroalfa inseamna astazi 10 reprezentante de vanzari, 4 filiale de productie, 3 fabrici moderne si un brand puternic, solid fundamentat pe experienta si devotarea a 340 de specialisti. Noua structura a companiei include urmatoarele divizii: Joasa Tensiune, Medie Tensiune, Echipamente de Electroalimentare, Antrepriza, Confectii metalice, Mentenanta si Energie Verde. Daca primele 6 entitati s-au format ca urmare fireasca a portofoliului de produse si servicii detinut pana in prezent, ultima divizie vine cu un suflu nou prin domeniul diferit pe care il tinteste.

Un prim pas in patrunderea companiei Electroalfa pe piata operatorilor ce furnizeaza solutii complete pentru energii regenerabile este construirea unei centrale fotovoltaice de producere a energiei electrice prin conversia energiei solare.

Obiectivul general al proiectului se concentreaza pe valorifiarea resurselor solare in vederea producerii de energie electrica verde si protectia mediului.

Centrala va fi amplasata in zona padurii Rediu a municipiului Botosani. Proiectul este singurul de acest gen din Moldova si printre putinele din tara, investitia ridicandu-se la peste 14 milioane de euro, 40% din valoarea eligibila fiind finantata prin fonduri europene.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
8

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
54

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
194

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...