Electroalfa aniversează 24 de ani de activitate. Vezi ce cifră de afaceri a avut în 2014

Electroalfa aniversează 24 de ani de activitate. Vezi ce cifră de afaceri a avut în 2014
Electroalfa, unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România, antreprenor general și producător de energie verde,  aniversează 24 de ani de activitate neîntreruptă. 

După 24 de ani de antreprenoriat construit temeinic, le mulțumesc angajaților Electroalfa pentru profesionalism, partenerilor noștri de afaceri pentru încredere și comunității botoșănene pentru susținere. Privim cu încredere către viitor, pentru că suntem pregătiți și nerăbdători să scriem istorie pentru următorii cel puțin încă 24 de ani, a declarat Gheorghe Ciubotaru, Președintele Electroalfa.

Electroalfa a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 35,5 milioane de euro, la nivelul întregului grup. În primul semestru al anului 2015  a înregistrat o creștere a exporturilor adăugând în portofoliu clienți noi din Belgia, Anglia, Luxemburg, Spania, Olanda și Germania. De asemenea, au continuat investițiile în tehnologii de ultimă generație, astfel încât produsele Electroalfa să răspundă celor mai noi tendințe de pe piață.

O altă caracteristică a acestui an este participarea la evenimente de prestigiu din domeniu: Middle East Electricity Dubai - Emiratele Arabe Unite, Hanovra Messe - Germania, Caspian International Power and Alternative Energy Exhibition - Azerbaijan. 

Participarea Electroalfa la evenimente internaționale are ca principal scop atragerea de noi clienți, creșterea exportului și consolidarea business-ului pe piețe precum statele din Orientul Mijlociu, zona Golfului Persic, Africa și Europa de Est.
 
Electroalfa este un renumit furnizor de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune, echipamente de electroalimentare pentru aplicaţii speciale, confecţii metalice, proiecte la “cheie, şi producţie energie electrică din surse regenerabile.

Electroalfa deţine 3 fabrici moderne, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de aproximativ 35,5 milioane de euro în 2014 şi un brand puternic, solid fundamentat pe experienţa, calificările şi entuziasmul a 380 de specialişti.

Printre clienţii companiei se numară Eon Distribuţie Moldova, CEZ Distribuţie, Electrica Transilvania Sud, Electrica Transilvania Nord, Electrica Muntenia Nord, Metrorex, Transelectrica, LJG Building Solutions Alpha (antreprenor Sky Tower), Ericson AB, OMV Petrom, etc.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
3

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
40

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
102

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...