EI SUNT FORMATORII DE OPINIE? Mircea Badea, dat în judecată de Robert Turcescu

EI SUNT FORMATORII DE OPINIE? Mircea Badea, dat în judecată de Robert Turcescu
Robert Turcescu a anunţat că va da în judecată Antena 3 şi pe Mircea Badea, după ce realizatorul "În gura presei" l-a atacat din nou pe jurnalist, duminică seară, iar postul a difuzat o imagine trucată cu el drept una reală.
 
"Azi am decis să deschid o acţiune în justiţie împotriva lor. Deja mi se pare prea mult. Aici nu mai vorbim despre presă şi despre concurenţă. E vorba despre ură, instigare la violenţă şi, probabil, demenţă. Caut un avocat curajos dispus să-şi asume o astfel de speţă. Vi se pare inutil sau exagerat un astfel de demers? Citiţi şi spuneţi!", a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.
 
Apoi, jurnalistul a ataşat câteva declaraţii făcute de Mircea Badea la Antena 3, duminică seara: "Cu privire la propaganda băsistă... Deci eu îi urăsc pe aceşti oameni până la dezumanizare. Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie, iar cu două degeţele vreun propagandist de-ăsta băsist se ţine de o frunzuliţă, nu numai că nu îl ajut, dar mă întorc cu spatele şi plec".
 
Mircea Badea a dat şi câteva exemple de "propagandişti băsişti": Tapalagă - "un băsist hidos, oribil, putred, viermănos", Sabin Orcan - "un homuncul", Turturică - "care clipeşte nervos şi dezaxat din ochişorii mici înecaţi din grăsime" sau Turcescu.
 
"Îi urăsc atât de tare pe aceşti abjecţi. Primul meu gând, când cineva mă roagă să donez pentru o campanie umanitară, ştii care e? Dacă e băsist! Prietene, dacă e băsist, nu dau! Atât de rău îi urăsc pe ăştia", a mai spus Mircea Badea.
 
După ce a aflat că Robert Turcescu intenţionează să-l dea în judecată, Mircea Badea a reacţionat din nou. "Propagandiştii băsişti suferă că nu îi iubim. Este incredibil... Scriu că suntem oameni răi, care incită la violenţă. Domnul Turcel a scris pe Facebook. Caută un avocat curajos, pe sistemul `domnişoară băsistă, caut domn generos`, să ne dea în judecată şi ne face demenţi. În sfârşit, ideea e că suferă!", a declarat Mircea Badea în emisiunea sa. În plus, Badea a scris şi pe pagina sa de Facebook: "Pupinbăsistul Turcescu vrea să mă dea în judecată pentru că-l urăsc. Bine, mă, poftim: te iubesc! În gură!".
 
Conflictul dintre Mircea Badea şi Robert Turcescu este unul mai vechi şi a fost reaprins în ultimele luni, când realizatorul "În gura presei" a ironizat participarea jurnalistului la Eurovision, relateaza gandul.info.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
92

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...