Egner - confirmat ciripitor la Securitate

Egner - confirmat ciripitor la Securitate

FLORIN EGNER

Intrat în conflict cu Florin Egner, fostul preşedinte al PSD, Constantin Contac, a solicitat Consiliului Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii (CNSAS) confirmarea dacă acesta a fost sau nu informator. A primit răspuns negativ.

Dar Conţac nu s-a dat bătut. El avea informaţii sigure că realitatea este inversă. Aşa că a revenit la CNSAS, furnizând şi mai multe date despre activitatea lui Egner din perioada când a lucrat la Electrocontac. Iar munca sa n-a fost zadarnică.

Recent, prin adresa nr. P826/09 din 29 aprilie 2009, sub semnătura preşedintelui conf.univ.dr. Ladislau – Antoniu Csendes, CNSAS i-a făcut cunoscut că Florin Simion Egner a fost lucrător al Securităţii.

Cităm din respectiva adresă:

"În legătură cu solicitarea de verificare a domnului Florin Simion Egner, vă informăm că pe numele domniei sale s-a emis acţiune în constatare privind stabilirea calităţii de lucrător al Securităţii, aceasta fiind trimisă spre soluţionare la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia Contencios Administrativ Fiscal".

(Cititi materialul complet pe Jurnalulbtd.ro)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
3

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
40

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
42

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...