Efecte ciudate după tratarea de COVID-19. Gabriel Cotabiță: Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect

Efecte ciudate după tratarea de COVID-19. Gabriel Cotabiță: Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect

Artistul Gabriel Cotabiță a contractat virusul SARS-CoV-2 la începutul acestui an și a fost internat în spital. Acesta a povestit într-un interviu ce i s-a întâmplat după ce s-a vindecat de boala care a îngrozit întreaga planetă.

În vârstă de 65 de ani, Gabriel Cotabiță a povestit că pe 5 ianuarie a fost internat în spital după ce fusese confirmat cu noul COVID-19, iar în prezent are o stare de sănătate bună.

Deși a trecut prin momente dificile, artistul a anunțat că după ce s-a vindecat de COVID-19 trăiește un adevărat miracol – deși înainte de boală suferea de miopie, având dioptrii de -1, acum vede foarte bine.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a mai mărturisit Gabriel Cotabiță.

Artistul român nu este singurul care vorbește de astfel de reacții cel puțin ciudate, zeci de alți români povestind despre astfel de reacții complet inexplicabile.

 

Spune-ne opinia ta