Educatia pentru sanatate - o provocare pentru elevii botosaneni!

Educatie pentru sanatate este noul concurs interjudetean organizat de Palatul Copiilor si Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, in perioada februarie-iunie 2009.

Competitia a fost organizata in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, O.N.G. Car-Pates.

Scopul concursului este constientizarea si implicarea intregii populatii, in special a copiilor si tinerilor, in programele de prevenire a consumului de tutun, alcool si droguri.

Obiectivele competitiei Educatie pentru sanatate sunt formarea si dezvoltarea simtului estetic al elevilor, stimularea creativitatii acestora, precum si adoptarea unui stil de viata sanatos.

Elevii din unitatile de invatamant botosanene pot participa, cu conditia sa prezinte trei lucrari, fiind vorba despre arta plastica, poezie, eseu, fotografie, film.

Data limita a primirii lucrarilor este 10 mai 2009, intrucat pe 31 mai se face jurizarea, iar pe 7 iunie este vernisajul expozitiei.

Lucrarile pot fi trimise la Palatul Copiilor Botosani - Telefon 0231.584002

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
86

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
554

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
194

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...