Duţu şi-a "pierdut buletinul" la X Factor, dar a trecut cu trei de DA în etapa următoare! VIDEO

Duţu şi-a "pierdut buletinul" la X Factor, dar a trecut cu trei de DA în etapa următoare! VIDEO
Eduard-Dănuţ Pintilei a trecut în etapa următoare la X Factor! Duţu, aşa cum îl ştie publicul botoşănean, are 14 ani şi s-a prezentat pe scenă, vineri seara, cu piesa "Pierdut buletin", a lui Smiley. El a obţinut trei de DA de la juriu, cel care a dat NU fiind Sergiu (Carla’s Dreams).

"Sunt micuţ, însă merg pe principiul că esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Sunt obişnuit cu publicul. Nu mi-e teamă de juriu, am încredere în talentul meu", a spus Duţu înainte de a urca pe scena X Factor. El a mărturisit că îi place de Horia Brenciu, pentru timbrul vocal deosebit. Despre Delia, căreia de asemenea îi admiră vocea şi melodiile, a spus însă că, uneori, se îmbracă "nebunesc".  

Botoşăneanul în vârstă de doar 14 ani a interpretat într-un stil original piesa lui Smiley. "Este un trio, dar voi cânta melodia singur, prietenii mei imaginari au răguşit, deci voi canta eu şi părţile lor", a spus Duţu. 

Reacţiile juriului au fost diverse: "Nici nu contează ce ai făcut, finalul acesta m-a terminat" (Ştefan Bănică Junior), "Ai cântat cât trei oameni la un loc. Eşti o premieră mondială, cred că poţi cânta orice" (Delia), "Cred că vocea ta nu este creată încă. Dar faptul că ai atâta dragoste faţă de muzică, eşti foarte bine ritmic..." (Sergiu - Carla’s Dreams), "Duţu, eşti talentat, eu îţi dau din suflet primul da", "Zic să continui să ai încredere în tine aşa cum ai acum, ai un har, dar anul acesta cred că nu eşti pregătit. Din partea mea ai un NU" (Sergiu - Carla’s Dreams), "Ai fost foarte original şi acest lucru nu poate să treacă pe lângă mine. Marele Duţu, ai trei de Da" (Ştefan Bănică Junior).

Cu trei de DA, Eduard-Dănuţ Pintilei va merge în etapa următoare a competiţiei X Factor. 

Eduard-Dănuţ Pintilei, în vârstă de 14 ani, activează la Clubul Copiilor Dorohoi. Îndrumat de profesorul Paul-Ciprian Mihai, el va participa astăzi, 7 octombrie 2016, în calitate de concurent la X Factor. Îl veţi putea urmări în cadrul emisiunii ce va fi difuzată la ora 20.30 pe Antena 1. Duţu (cum îi spun cei apropiaţi) este laureat al multor concursuri de muzică uşoară din ţară şi străinătate.  Membru al Grupului vocal "Junior" al Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi din anul 2006 până în anul 2009. Din anul 2009 este membru al Grupului VOCES al Clubului Copiilor şi Elevilor Dorohoi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
106

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
62

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
65

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...