Dupa o cearta cu sotia, un politist DIPI a dat foc apartamentului in care locuia si a impuscat doi oameni

Dupa o cearta cu sotia, un politist DIPI a dat foc apartamentului in care locuia si a impuscat doi oameni
Un politist de 36 de ani din judetul Arges, care joi seara s-a certat cu sotia sa, a dat foc apartamentului in care locuia impreuna cu aceasta.

In momentul in care politistii si pompierii au intervenit, barbatul a scos arma din dotare si a tras mai multe focuri, ranind un politist si o femeie.

Potrivit unor surse judiciare, politistul, care lucreaza in cadul DIPI, a avut, joi seara, un conflict cu sotia sa si a dat foc apartamentului in care locuiau impreuna si care nu este in proprietatea celor doi, scrie ziare.com.

In momentul in care au sesizat fum, mai multi vecini au sunat la 112, iar femeia a cerut ajutorul autoritatilor. La fata locului au ajuns forte de interventie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, dar si politisti.

Extrem de agitat in momentul in care a vazut echipajele de interventie, politistul a luat arma din dotare si a tras sase sau sapte focuri de arma inspre persoanele care interveneau.

Unul dintre gloante l-a atins la cap pe un politist, insa starea acestuia nu este grava. Un alt glont a atins-o la genunchi pe proprietara apartamentului in care politistul agresiv locuia cu sotia sa. Cei doi au fost transportati la spital.

In prezent, barbatul agresiv este cercetat pentru mai multe infractiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
36

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
54

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...