După ce au băut bine, au crezut că sunt în filmele cu Van Damme: Scandal cu bâta şi sabia, la un bar din Botoşani!
BOTOSANI

După ce au băut bine, au crezut că sunt în filmele cu Van Damme: Scandal cu bâta şi sabia, la un bar din Botoşani!
Degeaba regreţi ce ai făcut la beţie atunci când eşti treaz, dacă răul comis e uriaş. Doi botoşăneni au bătut o femeie, au ameninţat clienţii unui bar cu sabia şi cu o bâtă şi au distrus localul, ulterior punând totul pe seama consumului de alcool.

S-a întâmplat în Duminica de Florii, pe seară, atunci când un botoşănean a sunat la 112 reclamând că doi indivizi distrug totul într-un bar de pe strada Bucovina şi o agresează pe femeia care administrează localul şi ameninţă clienţii cu o sabie şi o bâtă.

Cercetările poliţiştilor au evidenţiat că cei doi, Marian R., de 32 de ani, şi Iulian Ştefan R., de 21 de ani, consumaseră alcool în barul respectiv, la un moment dat devenind agresivi, înjurând clienţii şi lovind-o cu pumnul în faţă pe femeia care administrează localul. Cum clienţii au ripostat, alungându-i de pe terasă, cei doi s-au retras, dar s-au întors după câteva minute înarmaţi cu o bâtă de baseball şi o sabie de jumătate de metru, cu tăiş.

S-au apucat de distrus o uşă, sticlăria şi mai multe obiecte de mobilier, dar au şi lovit-o repetat cu palmele pe Cristina C., administratorul barului, aceasta căzând din cauza loviturilor puternice, ameninţând-o în acelaşi timp cu sabia, la fel ca şi pe copiii săi, unul dintre ei minor. Ba au sărit şi la clienţi, unii dintre ei fiind la terasă însoţiţi de propriii copii, micuţii fiind speriaţi de manifestările celor doi.

Tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în bar şi pe terasa localului, imaginile ajutându-i pe poliţişti să pună cap la cap informaţiile obţinute de la martori. Atât administratorul barului, cât şi o martoră aflată cu copilul pe terasă au povestit cum copiii lor au fost afectaţi emoţional de imaginile care s-au desfăşurat în faţa ochilor lor, având nevoie de consiliere psihologică.

La finalul cercetărilor, cei doi au fost trimişi în judecată pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere. Singura lor justificare a fost aceea că nu sunt obişnuiţi cu alcoolul, dar în acea zi, fiind sărbătoare, au făcut excese. Victima lor s-a constituit parte civilă, cerând daune morale şi materiale în valoare de 3.000 de euro.

Citeşte şi: SCENE INCREDIBILE într-un bar din Botoșani! Doi indivizi au atacat patronii si clienții cu o sabie și o bâtă! FOTO, VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta