Dumitru Codreanu, exclus din PRM

Dumitru Codreanu, exclus din PRM

 DUMITRU CODREANU  

Lucian Bolcas, dar si alti 3 peremisti din tara, au fost exclusi marti din partid, primul pentru "tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu mafia lui Traian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme", iar ceilalti trei pentru abateri repetate de la disciplina de partid.

"Biroul Permanent a hotarat, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcas pentru tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme, in totala contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale partidului", se arata in comunicatul remis de PRM.

Documentul arata ca Bolcas nu a aparat corect sansele partidului pentru ca Traian Basescu i-a promis functia de consilier prezidential.

"Precizam ca Dosarul referitor la revendicarea sediului central al PRM s-a aflat in posesia lui Bolcas, care nu numai ca nu a aparat corect sansele partidului, dar a tradat, pe fata, interesele acestuia. De altfel, drept rasplata, Lucian Bolcas a primit asigurarea ca va fi numit consilier prezidential al lui Traian Basescu", se mai arata in comunicat.

Biroul Permanent al PRM a hotarat, de asemenea, in unanimitate, excluderea din partid a numitilor: Corneliu Bichinet, presedintele Filialei Judetene Vaslui (vicepresedinte CJ Vaslui) Dumitru Codreanu, presedintele Filialei Judetene Botosani, si Marian Fulga, presedintele Filialei Judetene Arges, pentru abateri repetate de la disciplina de partid.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
10

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
149

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
111

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...