Duminică, ziua familiei la Uvertura Mall-FOTO

Duminică, ziua familiei la Uvertura Mall-FOTO
Vizitatorii Uvertura Mall s-au bucurat duminica de evenimente atractive atat pentru copii si parinti, cat si pentru tineret.

Piesele de teatru, expozitia de pesti si serpi exotici, demonstratiile de street dance, momentele muzicale si activitatile inedite pentru copii au completat agenda evenimentelor din acest weekend.

Simpaticii actori din piesele de teatru Pacala si Tandala si Povestea Gogoasei au atras atentia multimii de copii sosite in zona food court la etaj 4, incantand intreaga audienta.

Expozitia unica de pesti si serpi exotici poate fi admirata timp de 3 saptamani la etajul 3 in incinta Uvertura Mall.





Vizitatorii vor avea prilejul de a face cunostinta cu peste 50 specii de reptile, amfibii si pesti de pe intreg globul: crabi patrioti, salamandre mexicane, raci de marmura, dragoni de apa si pestisori colorati din Amercia de Sud.

















Expozitia va avea o surpriza inedita incepand cu saptamana viitoare. 

,Suntem incantati de faptul ca inca de la deschidere mallul are un trafic ridicat. Consider de bun augur deschiderea acestui centru comercial in Botosani si ne dorim sa devina un centru atractiv si important prin brandurile prezente si viitoare., a spus Rica Fodor, Area Manager Steilmann.

 ,,Este prima oara cand ajungem in Botosani si avem incredere ca va fi o experienta placuta si de lunga durata. Cu siguranta o sa reusim sa fim pe placul celor de aici. , a spus si Andreea Maglan, Marketing Manager Kenvelo.

 ,,Suntem extrem de incantati sa ajungem in sfarsit in Botosani. Am fost placut surprinsi de felul in care au interactionat oamenii de aici si speram sa ne numaram printre brandurile lor favorite de acum incolo., a declarat Andreea Maglan, Marketing Manager Lee Cooper

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
27

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
4

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
159

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...