Drumul de la Dealu Mare ar putea fi gata pana la venirea iernii

Drumul de la Dealu Mare ar putea fi gata pana la venirea iernii
Firma din Galati, cea care se ocupa de reabilitarea si consolidarea drumului de la Dealu Mare, care face legatura cu Vama Stanca Costesti, va trebui sa termine lucrarile intr-un an.
 
Din discutiile purtate cu reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, constructorul a avansat insa un alt termen si spera ca lucrarile sa fie finalizate pana la venirea iernii.

Muncitorii s-au apucat deja de treaba, pe portiunea unde drumul, pe o distanta de cativa zeci de metri, s-a surpat, din cauza alunecarilor de teren. Acolo terenul se va stabiliza cu un stabilizator chimic, iar pe margine vor fi amenajate canale pentru colectarea apei de pe versanti.

In paralel, firma s-a angajat sa execute unele lucrari de intretinere si la drumul vechi, pe unde se circula in prezent, care de asemenea este afectat de alunecarile de teren.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
45

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
181

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
87

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...