Dragoste cu năbădăi: La 16 ani, s-a mutat în casa bărbatului de 33 de ani, pe care l-a cunoscut pe Facebook!
BOTOSANI

Dragoste cu năbădăi: La 16 ani, s-a mutat în casa bărbatului de 33 de ani, pe care l-a cunoscut pe Facebook!
Doi tineri care s-au cunoscut pe Facebook și s-au mutat împreună, au ajuns să provoace scandal într-un bar de pe strada Aleea Teatrului din municipiul Botoșani.

Ea nu avea unde să locuiască, el dorea o parteneră de viață și i-a propus să stea în locuința lui, așa că au locuit două zile într-un apartament de pe strada Bucovina.

Motivele despărțirii sunt neclare, cert însă este faptul că cei doi și-au dat întâlnire în seara zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, pentru a-și restitui reciproc anumite bunuri, povestea lor de dragoste terminându-se, din păcate, cu acte de violență și distrugerea unui telefon mobil în valoare de 2000 de lei.

Jandarmii botoșăneni au intervenit la solicitarea telefonică a partenerului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, și l-au prins pe agresor, după ce acesta o luase la goană în momentul sosirii oamenilor legii.

Agresorul, prieten al tinerei de 16 ani care s-a aflat într-o relație cu bărbatul bătut, era prezent în zonă împreună cu încă doi tovarăși, deoarece fata i-a spus că se teme de fostul partener și i-a aplicat acestuia câteva lovituri de pumn în zona feței, pe motiv că s-a simțit amenințat de atitudinea lui, după ce îi reproșase că modul de comportare nu este unul frumos față de cea cu care a conviețuit două zile.
    
Taximetristul care a adus partea vătămată la locul întâlnirii a încercat să-i despartă, dar nu a reușit până la apariția jandarmilor.

"Smartphone-ul pe care bărbatul bătut îl dăduse fetei în folosință, pentru că aceasta avea un telefon modest care nu făcea "față" pretențiilor sale, a fost făcut țăndări de aceasta, în urma izbirii de pardoseala  din bar. Agresorului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar tânăra va avea de dat socoteală pentru distrugerea telefonului, faptă prevăzută de Codul Penal. Dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării", informează reprezentantii IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
802

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
252

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
218

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...