Dragnea face acuzatii referitoare la contrabanda cu tigari si flori!

Dragnea face acuzatii referitoare la contrabanda cu tigari si flori!

LIVIU DRAGNEA

Stie, dar nu poate dovedi! Aceasta este concluzia declaratiilor secretarului general al PSD referitoare la contrabanda cu tigari din zona de nord a Moldovei, Liviu Dragnea sustinand ca are informatii certe vizavi de acest aspect, insa nu detine si dovezile care sa ii sprijine acuzatiile.

"Vreau sa cer ANAF-ului, care nu este strain de ceea ce se intampla cu contrabanda cu tigari in nordul Moldovei, sa indrepte functionarii statului catre contrabanda reala, sa scoata la lumina zecile de miliarde de euro din economia neagra. Eu am elemente mai multe despre contrabanda cu tigari din judetul Botosani, dar nu le pot face publice pentru ca nu sunt insotite de dovezi clare", a declarat Liviu Dragnea la Botosani, in cadrul unei conferinte de presa.

Secretarul general al PSD spune ca institutiile statului au cunostinta despre existenta fenomenului, insa, sustine Dragnea, nu este interes pentru a stopa contrabanda.

"Cine are interes, daca cei care trebuie sa stopeze fenomenul nu o fac? Eu in 12 zile, cat am fost ministru al MAI, nu am putut sa starpesc contrabanda cu tigari, dar am avut acces la mai multe informatii si stiu ceea ce spun", a mentionat Dragnea.

La final, social-democratul a adus in discutie si o alta forma de contrabanda, care tinde sa ia amploare in Romania.

"De asemenea, se mai face si contrabanda cu flori, in cantitati uriase, dar nu se vorbeste foarte mult pe tema asta", a spus Liviu Dragnea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
112

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
35

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
242

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...