Dragnea a stabilit candidatul PSD pentru Consiliul Judetean si anunta o "propunere nevinovata" pentru Primarie!

Dragnea a stabilit candidatul PSD pentru Consiliul Judetean si anunta o "propunere nevinovata" pentru Primarie!
Organizatia judeteana PSD Botosani a primit vizita secretarului general Liviu Dragnea, ocazie cu care social-democratul a anuntat candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Judetean Botosani, in vederea alegerilor din 2012, precizand ca luna viitoare va face o propunere si pentru un candidat care sa preia Primaria Botosani.

"Ii cer domnului Marcu sa se pregateasca serios pentru a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani. Are aceasta obligatie morala fata de organizatie si fata de cetatenii judetului sau. Sper sa nu se supere ca afla despre aceasta propunere intr-o conferinta de presa. Nu este o decizie luata, este ceea ce eu imi doresc, pentru ca alegerile locale din 2012 sunt foarte importante, si cine castiga aceste alegeri castiga si alegerile urmatoare", a declarat Liviu Dragnea, in cadrul conferintei de presa a organizatiei PSD Botosani.

Dragnea a tinut sa adauge faptul ca instalarea lui Gheorghe Marcu la conducerea CJ ar spori sansele PSD de a castiga apoi alegerile generale si cele prezidentiale.

"Vreau sa ne batem foarte tare pentru alegerile locale, din acest motiv imi permit sa fac propuneri pentru niste oameni care pot fi alesii alegerilor locale", a mentionat Dragnea. Mai mult, secretarul general al PSD a dat de inteles ca luna viitoare, cand se va afla din nou la Botosani, va inainta si o propunere pentru candidatul la Primaria Botosani.

"Data viitoare cand vin la Botosani, in prima jumatate a lunii iunie, voi face o propunere nevinovata si pentru functia de primar al municipiului Botosani", a incheiat Liviu Dragnea.  
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
186

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
178

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
106

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...