Doua victime si trei masini avariate intr-un accident produs din cauza zapezii de pe carosabil

Doua victime si trei masini avariate intr-un accident produs din cauza zapezii de pe carosabil
Daca sarbatorile aduceau in anii trecuti accidente provocate din cauza alcoolului, acum, zapada le-a cam venit de hac soferilor. Un grav accident s-a petrecut pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun.

In jurul orei 15.00, B. EmanuelConstantin, de 22 de ani, domiciliat in municipiul Botosani, in timp ce se deplasa la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, proprietate personala, pe D.N. 24 C, dinspre localitatea Durnesti catre localitatea Trusesti, la km.34+500, nu a adaptat viteza in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, ocazie cu care a patruns pe contrasens si s-a izbit intr-un autoturism marca Dacia, care circula din sens opus si care era condus de catre E. Daniel, de 40 de ani, din Botosani.

In urma impactului, autoturismul VW Golf a fost proiectat in fata unui autoturism Ford condus de H. Tiberius, de 19 ani, care se deplasa in aceeasi directie, respectiv spre Trusesti.

"Din impact a rezultat avarierea celor trei autoturisme, vatamarea corporala a conducatorului autoturismului Dacia, E. Daniel, precum si a pasagerei F. Felicia, de 60 de ani, din Stefanesti, care circula pe locul din dreapta spate in autoturismul Ford, care au fost transportati cu ambulanta la Spitalul Judetean Botosani", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJBotosani.

Conducatorii auto implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care au fost condusi la Spitalul comunal Trusesti, unde li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In momentul producerii accidentului, conducatorii auto purtau centura de siguranta.

In urma examinarii autoturismelor, nu au fost identificate aparate antiradar, se mai specifica in comunicatul IPJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
211

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
315

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...