Două misiuni ale elicopterului SMURD, sâmbătă, la Botoșani!

Două misiuni ale elicopterului SMURD, sâmbătă, la Botoșani!
Medicii de la Spitalul Mavromati au solicitat, sâmbătă, de două ori intervenția elicopterului SMURD pentru a prelua doi pacienți aflați în stare gravă.
Un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. George Georgescu" din Iaşi, din cauza agravării suferinţelor.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 84 de ani, cu probleme cardiace. Din cauza urgenţei medicale, medicii botoşăneni au solicitat ca transferul să se desfăşoare cu elicopterul SMURD, ca atare s-a apelat la echipajul aerian să vină la Botoşani pentru preluarea pacientului.

Elicopterul SMURD a fost solicitat și sâmbătă după-amiază pentru a prelua o pacientă de 77 de ani care a suferit un infarct.

Şi vineri Institutul ieşean a primit o pacientă, în vârstă de 88 de ani, internată tot la Mavromati, şi din tot din cauza agravării stării de sănătate, fiind afectată de probleme cardiace.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
149

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
241

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
372

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...