Doua dosare penale dupa ce a accidentat o femeie!

Doua dosare penale dupa ce a accidentat o femeie!
Soferul care a pierdut controlul masinii si a acrosat o femeie, ranind-o grav, este cercetat si risca inchisoarea!

Politistii au aflat, cu surprindere, ca soferul care a produs accidentul de ieri, in apropierea Primariei Stauceni, intr-o curba usoara la stanga, era baut si, mai ales, nu a avut niciodata permis de conducere.

Mihai Halau, de 56 de ani, din Stefanesti, conducea o autoutilitara. Pentru ca nu a reusit sa controleze directia masinii, a intrat cu masina in doua persoane, sot si sotie, care se deplasau pe marginea drumului.

"Masina a intrat direct in balustrada si m-a aruncat sub balustrada. Nici nu am vazut de unde venea masina. Sotia a fost si ea aruncata, dar a ajuns pe asfalt", a povestit sotul femeii accidentate.

 In momentul in care au inceput ancheta, politistii au aflat ca soferul de 56 de ani era si baut si nu avusese niciodata permis. Acum acesta s-a mai ales cu un dosar penal, pe langa cel pentru vatamare corporala.

"La testul cu aparatul etilotest s-a descoperit o concentratie de 0,11 mililitri alcool pur in aerul expirat, iar barbatul nu figura in baza de date ca fiind posesor al permisului de conducere", a precizat subinspectorul Eduard Iacob, purtator de cuvant al SPR Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
4

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
85

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
193

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...