Dosar penal: Peste 250 de litri de băuturi spirtoase, în depozitul unui agent economic botoșănean!

Agentul economic din Botoșani nu a putut prezenta, în fața polițiștilor, actele de proveniență pentru 255 de litri de băuturi spirtoase!

Dosar penal: Peste 250 de litri de băuturi spirtoase, în depozitul unui agent economic botoșănean!

Pe 7 decembrie, poliţiştii din municipiul Botoşani, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – I.P.J. Botoşani, au acţionat pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a normelor legale de comerț. Acţiunea s-a desfăşurat pe raza municipiului Botoşani.

"În intervale orare prestabilite, au fost legitimate 107 persoane şi au fost controlaţi 36 de agenţi economici şi 32 de producători.
Poliţiştii au constatat 40 de fapte contravenţionale, fiind aplicate sancţiuni în cuantum total de 10.700, cele mai multe pentru încălcarea normelor legale de comerţ", informeaza IPJ Botosani.

De asemenea, în timpul efectuării controalelor, a fost depistat A.M., de 41 de ani, din municipiul Botoșani, care deţinea, în incinta unui depozit comercial,  255 de litri băuturi spirtoase, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori marcaje false, a peste 200 litri băuturi spirtoase, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
96

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
28

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
144

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...