Doru Muntianu: Sunt dispus sa invat numai lucruri bune de la domnul Buhaianu!

Doru Muntianu: Sunt dispus sa invat numai lucruri bune de la domnul Buhaianu!
Directorul Spitalului Judetean Mavromati Botosani, Doru Muntianu, ii raspunde deputatului pedelist Catalin Buhaianu, care a lansat zilele trecute un atac la adresa sistemului sanitar botosanean.

Buhaianu a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa a PD-L, un sondaj facut printre botosaneni, din care reiesea ca sunt foarte multe probleme in sistemul sanitar.

Departe de mine sa spun ca sistemul sanitar nu are probleme, dar ma astept ca cineva care a facut ceva pentru sanatate sa puna intrebari. Asa ca ii lansez o intrebare domnului Buhaianu: Sa ne spuna si noua ce a facut, in calitate de parlamentar, pentru a imbunatati macar cu un milimetru sistemul sanitar din Botosani?, a precizat Doru Muntianu.

Directorul Spitalului Judetean si-a manifestat disponibilitatea de a fi receptiv la solutii concrete, constructive. Nu insa la vorbe goale, cu scop electoral.

Facem ceva si dorim sa facem mai mult, cerand sfatul domnului Buhaianu sa ne spuna intr-o dezbatere publica deschisa, la concret, nu doar prin vorbe goale, care este viziunea domniei sale pentru imbunatatirea sistemului sanitar. Oricand suntem dispusi sa invatam de la cineva care se si pricepe in acest domeniu. Ca un umil reprezentant al sistemului sanitar, sunt dispus sa invat numai lucruri bune de la domnul Buhaianu, a incheiat Doru Muntianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
41

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
35

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...