Doru Muntianu: Pagube neinsemnate in urma incendiului de la Spitalul Judetean

Doru Muntianu: Pagube neinsemnate in urma incendiului de la Spitalul Judetean

Doru Muntianu, directorul Spitalului Judetean

"Singura paguba produsa la Spitalul Judetean este ca trebuie sa dam cu var, pentru ca a ramas foarte multa mizerie, valoarea lucrarilor fiind de aproape 1.000 de lei. Din fericire, nu a fost nimeni ranit, iar in 2-3 zile situatia se va remedia", a spus Doru Muntianu, managerul general al Spitalului Judetean Botosani, despre incendiul izbucnit sambata in unitate, intr-un cabinet situat la etajul doi.

Si daca pagubele un au fost insemnate, in schimb, sperietura a fost pe masura. Pe Sectia Medicala II se aflau aproximativ 80 de persoane, 70 de pacienti si personalul medico-sanitar si auxiliar, flacarile creand panica in randul mai multor pacienti mai in varsta. Pacientii au fost bagati in saloane, geamurile saloanelor au fost deschise, pentru a se aerisi incaperile.

Incidentul de la Spitalul Judetean vine la o luna de zile de la un alt incendiu petrecut intr-o institutie, pe 20 septembrie, la Protectia Copilului, tot intr-un cabinet, un incendiu pornit de la un calorifer aflat sub tensiune provocand pagube insemnate.

Angajatii de la Spitalul Judetean Botosani au anuntat sambata, in jurul orei 14.00, prin 112, ca dintr-unul dintre cabinetele situate la etajul 2 iese fum. Pompierii au intervenit prompt, pentru a evita extinderea si in celelalte camere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
82

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
93

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...