Domnule Presedinte, va rog sa aprobati eutanasierea mea!

Domnule Presedinte, va rog sa aprobati eutanasierea mea!

 Eugen Anghel, impreuna cu prietena sa  www.ziua.ro

Premiera tragica in Romania: un tanar de numai 29 de ani, crescut la orfelinat, solicita presedintelui Basescu sa ii aprobe eutanasierea. Internat la spital si fiind in imposibilitate de a se mai deplasa, Eugen cere acum autoritatilor statului dreptul sa moara.

"Va cer imperios sa acceptati eutanasierea mea. Sufar de prea mult timp si am depus nenumarate eforturi eu si prietenii mei pentru a fi ajutat".

Cu aceste cuvinte, un tanar de numai 29 de ani isi incheie scrisoarea catre presedintele Romaniei, prin care cere aprobare oficiala de la presedintele Romaniei pentru a fi eutanasiat. Presedintia a confirmat inregistrarea dramaticei "petitii" si faptul ca un raspuns se afla in analiza.

Probabil ca, in tara noastra, este prima cerere de acest fel formulata catre seful statului. Nu vorbim aici despre un psihopat, sau despre vreo gluma sinistra.

 Autorul disperatului apel catre seful statului se numeste Eugen Constantin Anghel si primii 18 ani din viata i-a trait in Centrul de plasament "Ion Creanga" din Piatra Neamt.

Cititi un material cutremurator in cotidianul Ziua de astazi!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
74

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
47

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
52

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...