DOLIU în familia prezidenţială. A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis

DOLIU în familia prezidenţială. A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis
Soacra preşedintelui Klaus Iohannis s-a stins din viaţă. Administrația Prezidențială a confirmat decesul și a transmis că "acesta este un moment dureros pentru familia președintelui".

Preşedintele a anunţat că îşi anulează programul de marţi, pentru a participa la înmormântare. Klaus Iohannis se află în acest moment la Sibiu, informează Realitatea TV.

Mama soţiei preşedintelui avea 72 de ani şi era grav bolnavă de mai mulţi ani. După moartea soţului său, mama lui Carmen Iohannis, Georgeta Lăzurcă, s-a mutat din comuna Sântu din județul Mureș, la Sibiu, împreună cu fiica și ginerele, actualul președinte al României.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a transmis condoleanţe familiei Iohannis.

Administrația Prezidențială, prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, a confirmat decesul soacrei și a transmis că "acesta este un moment dureros pentru familia președintelui". De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt, președintele Iohannis și-a exprimat dorința ca acest eveniment să rămână în zona privată.

Totodată, Mădălina Dobrovolschi a menționat că programul de marți al președintelui Klaus Iohannis se va anula, el având anunțate pe agendă participarea la un forum economic România-Slovacia în Capitală alături de președintele Slovaciei, Andrej Kiska, precum și o vizită la comunitatea slovacă din Nădlac, în județul Arad.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de peste 6.500 lei după acțiunea polițiștilor în cluburi și restaurante din Botoșani!

astăzi, 10:19
79

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 47 de poliţişti au efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională sau penală din zona adiacentă loc...

Contrabandiștii din Piața Centrală au rămas fără țigări după o razie a Poliției!

astăzi, 10:10
78

Duminică, poliţiştii municipiului Botoşani au desfăşurat o acţiune în zona pieţei centrale din localitate, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile.&nb...

Copil transportat la Iași din cauza unor semințe de floarea soarelui!

astăzi, 09:32
455

Momente de panică și spaimă teribilă pentru părinții unui copil de un an, din Botoșani. Vineri seara, părinții și-au văzut copilul cum, din senin, începe să tușească, dând se...