Doina Nacu spune ca nu va participa la concursul pentru sefia Directiei pentru Protectia Copilului Botosani!

Doina Nacu spune ca nu va participa la concursul pentru sefia Directiei pentru Protectia Copilului Botosani!

 Doina Nacu, director executiv iterimar al DGASPC  

DGASPC nu este o institutie prea usor de condus! Aceasta este parerea actualului director interimar al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Doina Nacu este convinsa ca nu va participa la concursul ce va fi organizat pentru functia de conducere a directiei.

"Dupa o saptamana de activitate ca director al acestei institutii, raspunsul meu nu s-a schimbat cu privire la participarea mea la concursul pentru aceasta functie. Astept intai sa vad si perceptia colegilor si cat de mult voi reusi sa fac in doua, trei luni pana cand se organizeaza concursul pentru post", a precizat Doina Nacu director executiv al DGASPC.

Deocamdata, incepand de astazi, sunt demarate controale in centrele de copii botosanene pentru a se constata daca sumele alocate in timpul vechii conduceri au fost cheltuite cu eficienta.

Cei care vor efectua aceste controale sunt angajati ai Consiliului Judetean de la audit, avandu-se in vedere si verificarea tuturor documentelor de intrare si iesire ale tuturor bunurilor din institutii.

"Incepand de astazi avem un control, conform planului anual de audit era prevazuta o misiune pentru eficacitatea gestionarii bunurilor materiale la nivelul centrelor pe protectia copilului. Astazi chiar am avut o sedinta de inceput pe acest control si am solicitat sefilor de centre sa vina mai devreme, tocmai pentru a prezenta propuneri concrete", a precizat Doina Nacu, directorul executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
490

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
66

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...