Doi puşti de 15 ani au făcut "ravagii" în Dorohoi!

Doi puşti de 15 ani au făcut "ravagii" în Dorohoi!
Opt luni în care şi-au făcut de cap prin Dorohoi! În opt luni de zile, doi puştani, ambii de 15 ani, au contabilizat 11 infracţiuni de furt calificat, şapte tentativ de furt calificat, la care se mai adaugă şi alte patru infracţiuni de furt în care deocamdată sunt doar bănuiţi.

Cu asemenea palmares, este lesne de înţeles că nu puteau fi lăsaţi să "zburde" în continuare, ca atare marţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi minori.

Potrivit anchetatorilor, în sarcina acestora s-au reţinut 11 infracțiuni de furt calificat și 7 infracțiuni de tentativă la furt calificat, toate săvârșite în perioada ianuarie–mai 2016. Mai mult, în urma probatoriilor administrate, poliţiştii au stabilit că minorii sunt principalii bănuiţi şi de săvârşirea, în perioada iulie – august 2016 a altor patru infracţiuni de furt, dintre care una în faza tentativei, constând în furturi din buzunare sau poşete, societăţi comerciale sau locuinţe.

Cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
94

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
98

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...