Doi morţi, inclusiv o fetiţă de şase ani, într-un accident grav în Timiş. Şoferul vinovat transmitea LIVE pe Facebook

O fetiţă în vârstă de şase ani şi un bărbat, care era în direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş, în care au fost implicate două maşini şi un tractor.

Doi morţi, inclusiv o fetiţă de şase ani, într-un accident grav în Timiş. Şoferul vinovat transmitea LIVE pe Facebook

Potrivit Mediafax, accidentul rutier a avut loc vineri noaptea, între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul naţional 59, care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, şoferul unui autoturism, care venea dinspre Timişoara, a lovit din spate un tractor şi a ricoşat într-o maşină care circula regulamentar pe sensul opus de mers. În urma impactului puternic, şoferul maşinii care a lovit tractorul a murit, fiind proiectat prin parbriz peste zece metri. De asemenea, şi o fetiţă de şase ani, aflată în autoturismul care circula regulamentar a decedat. În maşină se aflau şi un copil şi doi adulţi, care au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu doar trei secunde înainte de accident, şoferul maşinii care a lovit din spate tractorul a intrat în direct pe Facebook, fiind filmat şi bordul autoturismului, iar vitezometrul arăta peste 160 km/h.

La locul producerii acidentului au intervenit cinci ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie şi pompieri. În cauză, poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, pe drumul care leagă Timişoara de vama Moraviţa, peste două ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...