Doi copii au ajuns la spital in urma unui accident provocat de tatal lor!

Doi copii au ajuns la spital in urma unui accident provocat de tatal lor!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Putin a lipsit ca inconstienta unui sofer, care gonea cu viteza pe sosea, desi in masina avea doi copii minori, sa conduca la o tragedie!

Accidentul in urma caruia doi copii, de 11 si 3 ani, dar si soferul, au ajuns la spital, s-a petrecut aseara, in afara localitatii Baisa. M. Constantin, de 35 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism pe DE 58, indreptandu-se spre Botosani.

In afara localitatii Baisa, comuna Mihai Eminescu, pe un sector de drum in aliniament, din cauza vitezei excesive, soferul a pierdut controlul autoturismului si s-a rasturnat in santul de pe partea stanga in directia sa de mers.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judetean Botosani si diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, contuzie coloana lombara, dar si a copiilor sai M.A., de 11 ani, si M.I., de 3 ani, pasageri pe bancheta din spate, care au fost transportati la Spitalul de Pediatrie Botosani si diagnosticati cu contuzie epicraniana, comotie cerebrala, multiple plagi taiate si escoriate, respectiv contuzie epicraniana minora prin accident rutier.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, fiind recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetari a rezultat ca vinovat de producerea accidentului se face M. Constantin, care circula cu viteza excesiva.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
136

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
266

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
126

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...