Doctorul Leon Dănăilă va candida pentru un loc în Senatul României

Doctorul Leon Dănăilă va candida pentru un loc în Senatul României
Profesorul universitar Leon Dănăilă, medic primar neurochirurgie, ar urma să deschidă  lista de candidați a PNL București pentru Senat, anunță digi24.ro. 

Pe aceeași listă apare și analistul economic Florin Cîțu, în timp ce Adriana Săftoiu este primul candidat pentru Camera Deputaților, secondată de ex-ministrul Eugen Nicolăescu.

Născut în 1933 la Darabani, absolvent al Facultății de Medicină din Iași și al Facultății de Filosofie-Psihologie din București, Leon Dănăilă este cel care, în 1981, a înființat prima secție de neurochirurgie vasculară și microneurochirurgie vasculară din România. 

Medicul lucrează în Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, pe care l-a și condus, ca director general adjunct, în perioada 1995-2004. Profesorul universitar Dănăilă, membru titular al Academiei Române, va deschide lista de candidați a PNL București pentru Senat, conform unor surse din formațiunea liberală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
50

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
185

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
89

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...