Distracţie păguboasă: A băut, a urcat într-o maşină parcată şi s-a izbit într-un copac!

Distracţie păguboasă: A băut, a urcat într-o maşină parcată şi s-a izbit într-un copac!
Nu are permis de conducere, dar alcoolul i-a dat curaj! O maşină parcată, lăsată însă cu cheile în contact, l-a ispitit pe botoşăneanul de 24 de ani. Aventura nu a durat prea mult: după numai 100 de metri, maşina s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Duminică seara, în jurul orei 20.30, C. M., de 20 de ani, din comuna Băluşeni, a luat fără drept autoturismul unei persoane cunoscute, autoturism care se afla parcat, cu cheile în contact, în curtea unei locuinţe din localitatea Buzeni, judeţul Botoşani, și l-a condus pe un drum sătesc.

După ce a parcurs aproximativ 100 m, tânărul a pierdut controlul direcţiei, autoturismul izbindu-se într-un copac de la marginea drumului.

În urma coliziunii, a rezultat doar avarierea autoturismului.

C.M. nu poseda permis de conducere. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul, fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

File glorioase din istoria românilor, la Biblioteca Județeană

astăzi, 07:45
12

Anul 2018 se situează sub auspiciile celebrării centenarului existenţei poporului român într-un stat independent şi suveran şi este necesar să acordăm o atenţie deosebită momentel...

Simpozionul "Treptele Marii Uniri: 24 Ianuarie 1859 – Unirea Moldovei cu Ţara Românescă", la Dorohoi!

astăzi, 07:30
144

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, începând cu ora 9.00, în municipiul Dorohoi se vor desfăşura manifestările dedicate împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Rom...

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
5904

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...