Directorul Urban Serv, supărat pe comisia de la licitaţia pentru depozitul de la Stăuceni: “Au fost lipsiţi de profesionalism”

Directorul Urban Serv, supărat pe comisia de la licitaţia pentru depozitul de la Stăuceni: “Au fost lipsiţi de profesionalism”
Directorul societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc, îi acuză pe membrii comisiei de la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni că au dezavantajat firmele care îndeplineau toate condiţiile pentru a participa la această licitaţie şi că au acţionat total neprofesionist.

Mai exact, Drelciuc susţine că membrii comisiei au făcut publică în faţa celorlalte firme oferta financiară depusă de societatea Urban Serv, în asociere cu firma Soma din Bacău.

“Cea mai mare nemulţumire se referă la modul în care comisia de evaluare a acţionat, nu au verificat întâi dacă cei care au depus ofertele îndeplinesc condiţia principală, adică calitatea de participant, în sensul în care au constituită taxa de participare, conform cerinţelor din caietul de sarcini.  Ei au luat toate ofertele depuse, au luat primele două oferte ale Diasil şi Rosal şi a Urban Serv cu Soma şi au început să le analizeze de sus până jos, şi au dat citire şi ofertei financiare după care au constatat că celelalte două firme nu au taxa de participare conform solicitării din caietul de sarcini şi i-au descalificat. Au dezavuat munca noastră şi oferta financiară. Am fost total dezavantajaţi şi au acţionat total neprofesional. Chiar ne gândeam să facem plângere pentru neglijenţă în serviciu", a declarat Simion Drelciuc.

Acesta a precizat că la următoarea licitaţie va participa personal la deschiderea ofertelor, la prima licitaţie acesta fiind plecat în Germania.

“Noi va trebui să venim cu altă ofertă financiară. Şi aşa am redus-o cât de mult am putut şi am făcut calcule. Am fost dezavantajaţi total prin citirea ofertei financiare", a mai spus directorul Urban Serv.

La prima licitatie s-a inscris societatea Urban Serv in asociere cu firma SOMA S.R.L din Bacau, firma Rosal Roman in asociere cu societatea Diasil din Suceava, societatea SOIM din Italia prin SOIM S.R.L Botosani si Elsaco Electronic, ofertele ultimelor doua firme fiind declarate neeligibile. Licitatia va fi reluata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
132

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
74

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...