Directorul unei instituții din Botoșani, detașat în alt județ

Directorul unei instituții din Botoșani, detașat în alt județ
Directorul unei instituții publice din Botoșani a fost detașat într-un alt județ pentru o perioadă de șase luni, la Botoșani urmând să ajungă un director dintr-un alt județ.

Este vorba de Liviu Zaharia, directorul Centrului Județean al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Botoșani care a fost detașat temporar la Centrul Județean de la Cluj.

În locul acestuia, la conducerea centrului de la Botoșani ar urma să vină omologul său de la Maramureș, Ioan Florin Urs.

Decizia de detașare, care este în vigoare începând cu data de 30 august, a fost semnată de președintele Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură. Ioan Urs ar fi trebuit sa ajungă de marți la Botoșani dar acesta se află în concediu medical până pe 9 septembrie.

Potrivit unor surse, ambii directori au contestat decizia de detașare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
185

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
719

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
227

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...