Directorul Grupului Scolar "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni nu a scapat de destituirea din functie!

Directorul Grupului Scolar "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni nu a scapat de destituirea din functie!

ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani

"Noi am trimis la Minister doar actele justificative si raportul inspectiei, decizia apartine Ministerului Educatiei", a spus Ada Macovei, inspectorul general al ISJ Botosani.

In urma inspectiei frontale realizata in luna aprilie, de catre toti inspectorii de la Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, atat la  Scoala Generala cat si la Grupul Scolar "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni, cand au fost verificate activitatile cadrelor didactice, dar si ale conducerii scolilor, Mihai Paduraru, directorul Scolii Generale, si Decebal Copilet, directorul Grupului Scolar "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni, nu au fost destituiti, dar se pare ca nici nu au scapat, cel putin Decebal Copilet, care este deja in atentia Ministerului Educatiei, fiind foarte posibila revocarea sa din functia de director.

"In urma inspectiei efectuate de ISJ s-a dat pentru management defectuos calificativ nesatisfacator directorului de la Liceul din Saveni, Decebal Copilet, care este numit prin ordin al ministrului Educatiei si tot prin ordin al ministrului poate fi revocat, noi am trimis la Minister doar actele justificative si raportul inspectiei, decizia apartine Ministerului Educatiei", a spus Ada Macovei, inspectorul general al ISJ Botosani.

In opinia sefei Inspectoratului Scolar Judetean, directorul Decebal Copilet putea face mai mult pentru a nu mai exista cazuri de violenta in unitatea de invatamnat pe care acesta o conduce, mai ales ca la Grupul Scolar "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni, potrivit Adei Macovei, nu sunt copiii cu cele mai multe probleme de comportament din judet.

"Consider ca directorul putea face mai mult si n-a facut, putea face actiuni in care  sa fie implicati toti factorii decizionali de la nivel local, in care elevii sa fie constienti de riscul la care sunt supusi prin nerespectarea regulamentelor si cred ca atat timp cat la Liceul Saveni nu sunt copii cu cele mai multe probleme de comportament din judet, se putea face mai mult la Saveni si nu s-a facut", a conchis Ada Macovei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
143

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
88

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
177

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...