Directorul adjunct de la Cornișa: "Lucrăm la tarife și la regulament". Ce are în plan!

Directorul adjunct de la Cornișa: "Lucrăm la tarife și la regulament". Ce are în plan!
Directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa, angajat în urma unui concurs, cel care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă activitatea de coordonare a obiectivului, și-a intrat în pâine, alături de ceilalți trei angajați, respectiv șeful serviciului administrare, șef serviciu securitate și șef birou încasări.

Ciprian Boariu, directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa, a precizat că la ora actuală se lucrează la fundamentarea tarifelor ce urmează a fi percepute odată cu deschiderea zonei de agrement, tarife care vor fi distincte pentru fiecare obiectiv în parte, dar se lucrează și la regulamentul de funcționare.

"În primul rând ne-am interesat să validăm niște tarife și să facem regulamentul de organizare și funcţionare, să analizăm ceea ce deja a fost făcut în cadrul unui studiu anterior și să îl completăm și să definim mai clar anumite funcții și anumite reguli. Tarifele sunt la ora actuală într-un proces de definire, avem niște tarife calculate în baza unui studiu anterior, iar acum încercăm să le validăm sau să le corectăm. Ele se fundamentează economic, suntem în stadiul în care pentru o serie de echipamente care sunt determinante în stabilirea tarifelor așteptăm niște date tehnice mai exacte pentru a le putea fundamenta. Sunt o serie de dotări ale parcului, cum ar fi terenul de sport, care sunt mai simplu de cuantificat din punct de vedere al tarifului, în schimb cele care sunt de o tehnologie mai deosebită, mă refer la patinoar și la piscine, implică o serie de cheltuieli tehnologice extrem de complexe", a precizat Ciprian Boariu.

De asemenea, acesta a mai spus că vrea să se îndrepte către o zonă care până acum nu a fost luată în considerare, respectiv oferirea unor pachete pentru organizații, asociații, care doresc să folosească diverse obiective.

"Este posibil să mai apară un element, încerc în afară de partea de retail să merg și pe o variantă de a închiria unor organizații, care acum în elementele de tarif nu au apărut, de exemplu cluburile sportive, liceele poate, să fie o perioadă de acces pe bază contractuală, Este o altă abordare care nu există în studiul actual, accesul public", a mai spus directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa.

Ciprian Boariu vine din mediul privat, și chiar dacă salariul este mai mic, susține că "poate face un bine comunității."

Cât privește termenul de deschidere a Parcului Cornișa, directorul adjunct a precizat că nu este persoana în măsură să ofere o astfel de informație.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

astăzi, 18:21
883

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

astăzi, 17:46
1134

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...

Incendiu puternic! Apartament cuprins de flăcări într-un bloc din Botoşani, persoane inconştiente transportate la spital! FOTO

astăzi, 17:42
4766

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii se aflau în apartamentul situat la parterul unui bloc de pe Aleea Nouă.. Aceştia au ieşit pe casa scării şi au cerut ajutor. Aler...