Directorul adjunct de la Cornișa: "Lucrăm la tarife și la regulament". Ce are în plan!

Directorul adjunct de la Cornișa: "Lucrăm la tarife și la regulament". Ce are în plan!
Directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa, angajat în urma unui concurs, cel care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă activitatea de coordonare a obiectivului, și-a intrat în pâine, alături de ceilalți trei angajați, respectiv șeful serviciului administrare, șef serviciu securitate și șef birou încasări.

Ciprian Boariu, directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa, a precizat că la ora actuală se lucrează la fundamentarea tarifelor ce urmează a fi percepute odată cu deschiderea zonei de agrement, tarife care vor fi distincte pentru fiecare obiectiv în parte, dar se lucrează și la regulamentul de funcționare.

"În primul rând ne-am interesat să validăm niște tarife și să facem regulamentul de organizare și funcţionare, să analizăm ceea ce deja a fost făcut în cadrul unui studiu anterior și să îl completăm și să definim mai clar anumite funcții și anumite reguli. Tarifele sunt la ora actuală într-un proces de definire, avem niște tarife calculate în baza unui studiu anterior, iar acum încercăm să le validăm sau să le corectăm. Ele se fundamentează economic, suntem în stadiul în care pentru o serie de echipamente care sunt determinante în stabilirea tarifelor așteptăm niște date tehnice mai exacte pentru a le putea fundamenta. Sunt o serie de dotări ale parcului, cum ar fi terenul de sport, care sunt mai simplu de cuantificat din punct de vedere al tarifului, în schimb cele care sunt de o tehnologie mai deosebită, mă refer la patinoar și la piscine, implică o serie de cheltuieli tehnologice extrem de complexe", a precizat Ciprian Boariu.

De asemenea, acesta a mai spus că vrea să se îndrepte către o zonă care până acum nu a fost luată în considerare, respectiv oferirea unor pachete pentru organizații, asociații, care doresc să folosească diverse obiective.

"Este posibil să mai apară un element, încerc în afară de partea de retail să merg și pe o variantă de a închiria unor organizații, care acum în elementele de tarif nu au apărut, de exemplu cluburile sportive, liceele poate, să fie o perioadă de acces pe bază contractuală, Este o altă abordare care nu există în studiul actual, accesul public", a mai spus directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa.

Ciprian Boariu vine din mediul privat, și chiar dacă salariul este mai mic, susține că "poate face un bine comunității."

Cât privește termenul de deschidere a Parcului Cornișa, directorul adjunct a precizat că nu este persoana în măsură să ofere o astfel de informație.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2095

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
207

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

Duminică, 22 Iulie 2018
987

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...