DGASPC a încheiat ancheta în cazul copilei molestată sexual!

DGASPC a încheiat ancheta în cazul copilei molestată sexual!
Specialiştii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani au finalizat evaluarea psiho-socială în cazul copilei de 7 ani care a fost molestată sexual de un individ, în urmă cu câteva zile în cartierul ANL Cişmea.

Felicia Mihai, șeful  Complexului de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC, susţine că minora nu a rămas cu traume în urma acestui incident, dar cazul este monitorizat în continuare.

“Cazul rămâne în monitorizarea instituţiei noastre pentru o perioadă de o lună. La această dată nu se impune includerea într-un program de consiliere psiho-socială. În prezent, fetiţa nu prezintă simptome ale stresului post-traumatic, dar dorim să menţinem în monitorizare cazul pentru a vedea dacă nu intervin pe parcurs astfel de simptome", a declarat Felicia Mihai.

Poliţia are deja un suspect în acest caz fiind vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Botoşani. Acesta a fost ridicat vineri de poliţişti şi audiat, după care a fost internat la Secţia de Psihiatrie. Bărbatul ar fi fost recunoscut de minoră din planşele foto din evidenţa Poliţiei.

Copila a povestit că a fost acostată de individ în faţa blocului, unde se juca, şi după ce a fost dusă într-un loc ferit din apropiere bărbatul i-a băgat mâna în pantaloni şi a sărutat-o pe obraz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
50

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
61

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
91

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...