Descoperire ȘOCANTĂ la Burlești! Bărbat găsit cu capul în mâl de un văcar! FOTO

Descoperire ȘOCANTĂ la Burlești! Bărbat găsit cu capul în mâl de un văcar! FOTO
Un barbat care s-a dus, luni dimineata, sa adape vitele intr-o adapatoare de la marginea satului Burlesti, comuna Unteni, a avut parte de un soc atunci cand a vazut coprul unei persoane in mâl.

Vacarul a sunat repede la 112 si l-a tras repede din apa persoana. Este vorba despre un barbat in varsta de 78 de ani, din localitate, care era deja decedat.

"Eu sunt vacar si cand m-am dus cu vitele sa bea apa si l-am vazut cu fata in jos acolo. Este posibil sa fi cazut accidendal. Era un barbat linistit, nu se certa cu nimeni", a spus barbatul care l-a gasit.

Vecinii spun ca batranul era un om cumsecade si linistit, dar si ca avea ceva probleme cu vederea. La fata locului au ajuns politistii, dar si un echipaj de ambulanta, care a constat decesul.

Fratele batranului spune ca duminica au cules struguri impreuna, iar spre seara s-au despartit si este posibil ca atunci cand s-a lasat intunericul barbatul sa nu fi vazut adapatoarea pentru vite.

Trupul barbatului a fost ridicat de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
919

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
526

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
28

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...