Depistaţi în trafic fără a poseda permis de conducere!

Depistaţi în trafic fără a poseda permis de conducere!
La data de 8 septembrie, în jurul orei 17.50, a fost depistat în trafic, pe DC 86, în localitatea Stânca, comuna George Enescu,  autoturismul condus de Leodor P. de 45 ani, din localitate.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.40, Sorin Viorel T. de 20 ani, din comuna Moldova Sulița, judeţul Suceava, a fost depistat conducând un moped pe DJ 291 C, în localitatea Hilișeu Horia.

Tot în seara zilei de 8 septembrie, la ora 22.00, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN 24 C, pe raza localității Românești, mopedul condus de Florin Gabriel L. de 26 ani, din localitate.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că niciunul dintre conducătorii celor trei autovehicule nu posedau permis de conducere.

Față de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
196

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
302

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...