Demnitarii vor sa-si inghete salariile

Demnitarii vor sa-si inghete salariile
Salariile demnitarilor ar putea sa ramana inghetate pe parcursul intregului an, daca este aprobata propunerea Guvernului de a fi inghetate veniturile pentru demnitari si functiile asimilate celor de demnitate publica.

Propunerea este inclusa intr-un document guvernamental privind situatia economiei in 2008 si perspectivele pentru 2009, obtinut de Mediafax.

Initial, salariile personalului bugetar si pensiile urmau a fi inghetate pentru o perioada de sase luni. Aceasta propunere a fost insa respinsa de confederatiile sindicale.

Saptamana trecuta, Guvernul a decis cresterea salariilor bugetarilor cu cinci procente, in doua etape. Aceasta hotarare va fi renegociata dupa data de 15 aprilie, cand Ministerul Finantelor va avea toate datele despre executia bugetara pe primul trimestru din 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
2

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
183

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
200

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...