Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
UPDATE!

Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
Singură şi fără transport asigurat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie: aşa a venit agenta din cadrul Poliţiei Locale, vineri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, suspectată fiind de trafic de influenţă.

Mai mult, dat fiind că ordonanţa de reţinere expirase, femeia a plecat de la instanţă înainte de pronunţare, urmând să fie înştiinţată în privinţa deciziei judecătorului de drepturi şi libertăţi. Ca atare, propunerea procurorilor a fost admisă de instanţă, Laura P. urmând să-şi petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Anchetatorii fuseseră sesizaţi de o lună, de către un botoşănean care îi oferise agentei de Poliţie Locală 1.500 de euro pentru a influenţa persoane de decizie din cadrul instituţiei în vederea angajării în structură. Cum femeia a luat banii, dar postul promis nu mai apărea, bărbatul a apelat la anchetatorii care au documentat cauza, iar joi au descins la domiciliul femeii, pe care au reţinut-o.

Anterior prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, Laura P. a fost escortată de poliţişti la audieri, ordonanţa de reţinere fiind încă valabilă la acel moment.

UPDATE: 
Cercetările efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în colaborare cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani au evidenţiat câteva surprize. Pe numele agentei au fost înregistrate încă trei denunțuri privind alte fapte de trafic de influență. În consecinţă, procurorii au extins cercetările şi pentru aceste fapte.

Citiţi mai multe aici: 
Angajată a Poliției Locale Botoșani, REȚINUTĂ! Este acuzată de trafic de influență!  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au jucat pentru Balaci. Universitatea Craiova învinge FCSB după 16 ani. VIDEO emoționant!

Duminică, 21 Octombrie 2018
117

Cuvintele sunt greu de gasit si se leaga greu intr-o asemenea seara. Amintirile cu Ilie Balaci parca sunt din ce in ce mai pregnante, pe minut ce trece si partida se apropie de start. Imaginile cu mar...

Botoșănean de 30 de ani, găsit mort într-un apartament din strada Primăverii!

Duminică, 21 Octombrie 2018
2897

Pompierii au fost solicitați, duminică seara, să intervină pentru a debloca ușa unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din strada Primăverii, din municipiul Botoșani.Un ape...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XI)

Duminică, 21 Octombrie 2018
342

Georgică Manole: La Iaşi, Păstorel se „duela” adesea cu vestitul sonetist Mihai Codreanu. În ce constă istoria acestui „duel”? Vasile Larco: Cel mai mare s...