Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
UPDATE!

Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
Singură şi fără transport asigurat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie: aşa a venit agenta din cadrul Poliţiei Locale, vineri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, suspectată fiind de trafic de influenţă.

Mai mult, dat fiind că ordonanţa de reţinere expirase, femeia a plecat de la instanţă înainte de pronunţare, urmând să fie înştiinţată în privinţa deciziei judecătorului de drepturi şi libertăţi. Ca atare, propunerea procurorilor a fost admisă de instanţă, Laura P. urmând să-şi petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Anchetatorii fuseseră sesizaţi de o lună, de către un botoşănean care îi oferise agentei de Poliţie Locală 1.500 de euro pentru a influenţa persoane de decizie din cadrul instituţiei în vederea angajării în structură. Cum femeia a luat banii, dar postul promis nu mai apărea, bărbatul a apelat la anchetatorii care au documentat cauza, iar joi au descins la domiciliul femeii, pe care au reţinut-o.

Anterior prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, Laura P. a fost escortată de poliţişti la audieri, ordonanţa de reţinere fiind încă valabilă la acel moment.

UPDATE: 
Cercetările efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în colaborare cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani au evidenţiat câteva surprize. Pe numele agentei au fost înregistrate încă trei denunțuri privind alte fapte de trafic de influență. În consecinţă, procurorii au extins cercetările şi pentru aceste fapte.

Citiţi mai multe aici: 
Angajată a Poliției Locale Botoșani, REȚINUTĂ! Este acuzată de trafic de influență!  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Memoria zilei: 105 ani de la nașterea, la Botoșani, a primului sfânt român din secolul XX!

astăzi, 07:18
2

Cuviosul Ioan Iacob Hozevitul (Ioan Iacob de la Neamt) este primul sfânt român al secolului XX. S-a născut la 23 iulie 1913 în satul Crăiniceni, comuna Horodiștea, fostul judet Do...

Modificări în conducerea unei instituţii botoşănene, aprobate de Consiliul Judeţean

astăzi, 07:02
1508

Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care pierde funcţia de şef Centru deservire şi transport, iar Serviciul Adopţii şi Postadopţii se transform...

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2291

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...