Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
UPDATE!

Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
Singură şi fără transport asigurat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie: aşa a venit agenta din cadrul Poliţiei Locale, vineri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, suspectată fiind de trafic de influenţă.

Mai mult, dat fiind că ordonanţa de reţinere expirase, femeia a plecat de la instanţă înainte de pronunţare, urmând să fie înştiinţată în privinţa deciziei judecătorului de drepturi şi libertăţi. Ca atare, propunerea procurorilor a fost admisă de instanţă, Laura P. urmând să-şi petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Anchetatorii fuseseră sesizaţi de o lună, de către un botoşănean care îi oferise agentei de Poliţie Locală 1.500 de euro pentru a influenţa persoane de decizie din cadrul instituţiei în vederea angajării în structură. Cum femeia a luat banii, dar postul promis nu mai apărea, bărbatul a apelat la anchetatorii care au documentat cauza, iar joi au descins la domiciliul femeii, pe care au reţinut-o.

Anterior prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, Laura P. a fost escortată de poliţişti la audieri, ordonanţa de reţinere fiind încă valabilă la acel moment.

UPDATE: 
Cercetările efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în colaborare cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani au evidenţiat câteva surprize. Pe numele agentei au fost înregistrate încă trei denunțuri privind alte fapte de trafic de influență. În consecinţă, procurorii au extins cercetările şi pentru aceste fapte.

Citiţi mai multe aici: 
Angajată a Poliției Locale Botoșani, REȚINUTĂ! Este acuzată de trafic de influență! 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
64

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
241

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
56

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...