Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
UPDATE!

Decizia judecătorilor în privinţa poliţistei locale acuzată de trafic de influenţă! FOTO
Singură şi fără transport asigurat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie: aşa a venit agenta din cadrul Poliţiei Locale, vineri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, suspectată fiind de trafic de influenţă.

Mai mult, dat fiind că ordonanţa de reţinere expirase, femeia a plecat de la instanţă înainte de pronunţare, urmând să fie înştiinţată în privinţa deciziei judecătorului de drepturi şi libertăţi. Ca atare, propunerea procurorilor a fost admisă de instanţă, Laura P. urmând să-şi petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Anchetatorii fuseseră sesizaţi de o lună, de către un botoşănean care îi oferise agentei de Poliţie Locală 1.500 de euro pentru a influenţa persoane de decizie din cadrul instituţiei în vederea angajării în structură. Cum femeia a luat banii, dar postul promis nu mai apărea, bărbatul a apelat la anchetatorii care au documentat cauza, iar joi au descins la domiciliul femeii, pe care au reţinut-o.

Anterior prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, Laura P. a fost escortată de poliţişti la audieri, ordonanţa de reţinere fiind încă valabilă la acel moment.

UPDATE: 
Cercetările efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în colaborare cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani au evidenţiat câteva surprize. Pe numele agentei au fost înregistrate încă trei denunțuri privind alte fapte de trafic de influență. În consecinţă, procurorii au extins cercetările şi pentru aceste fapte.

Citiţi mai multe aici: 
Angajată a Poliției Locale Botoșani, REȚINUTĂ! Este acuzată de trafic de influență!  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Codul Galben de vânt, prelungit pentru toată zona Moldovei!

Joi, 19 Aprilie 2018
611

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt, valabilă pentru județul Botoșani, precum și toată zona Moldovei, cuprinzând județele Suceava, Vaslui, Vr...

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

Joi, 19 Aprilie 2018
243

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

Joi, 19 Aprilie 2018
373

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...