Dascalul din Rauseni, lovit de un Hyundai condus de un sofer in varsta de 25 de ani!

Dascalul din Rauseni, lovit de un Hyundai condus de un sofer in varsta de 25 de ani!
Soferul care a ranit, in noaptea de sambata spre duminica, un barbat din Rauseni, dupa care a fugit de la locul faptei, a fost prins de politisti! Ieseanul conducea un Hyundai si se pare ca nu s-a sinchisit de faptul ca si-a lasat victima pe sosea, intr-o balta de sange.

D.B., de 32 de ani, este dascal in Rauseni. Ieri noapte se intorcea de la o pomenire si se deplasa singur pe marginea drumului. La un moment dat, o masina a trecut in viteza pe langa el.

Chiar daca nu s-au stabilit cu exactitate conditiile in care s-a petrecut accidentul, se pare ca barbatul a fost agatat de masina si tarat mai multi metri, dupa care a ramas intins pe asfalt, intr-o balta de sange.

Si lucrurile puteau avea un sfarsit tragic daca paznicii de la comuna nu ar fi trecut prin zona, astfel ca l-au tras pe margine inainte sa treaca o alta masina peste el.

Barbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta si internat direct pe sectia de reanimare a Spitalului Judetean Mavromati, cu multiple leziuni si traumatisme la nivelul capului, coloanei, toracelui si bazinului.

Desi aveau extrem de putine detalii despre soferul care l-a lovit pe dascalul din Rauseni, dupa mai bine de 12 ore de cautari, politistii au reusit sa il identifice pe fugar, in persoana lui Andrei Costiuga, de 25 de ani, din localitatea Sipote, judetul Iasi, care conducea un Hyundai de culoare inchisa, inmatriculat in Spania.

Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca barbatul nici nu are permis de conducere, el spunand insa ca are un permis dintr-o alta tara.

Pacientul este in continuare in stare grava.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
89

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
352

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
33

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...