Dansul liberalilor la nunta lui Adomnitei si mireasa rascumparata cu doua strofe din imnul Romaniei

Dansul liberalilor la nunta lui Adomnitei si mireasa rascumparata cu doua strofe din imnul Romaniei

 Cristian si Sabina Adomnitei  

Chiar daca, aparent, a cazut in dizgratie, Cristian Adomnitei a contribuit din plin, sambata seara, la concordia liberala.

A lipsit, totusi, de la apel primul ministru Calin Popescu Tariceanu, acesta plecand intins la Bucuresti imediat dupa lansarea candidatilor la alegerile parlamentare de la Iasi.

Demis din fruntea Ministerului Educatiei la cateva zile dupa oficierea cununiei civile, tocmai pentru ca a folosit, pentru a ajunge la timp la logodna sa, un elicoper al Ministerului de Interne, Adomnitei s-a bucurat sambata de atentia liberalilor de frunte.

In jur de 350 de invitati au participat, sambata, la cununia religioasa a fostului ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, cu Sabina Visinari, eveniment care a avut loc la Manastirea Sucevita.

Dintre liberali au participat Cristian David, ministrul de Interne, Varujan Vosganian, ministrul Economiei, Tudor Chiuariu, fostul ministru al justitiei, Relu Fenechiu, deputat PNL. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a organizat Dansul Liberalilor“ si a dat startul la hora.

 Atmosfera a fost intretinuta de Sofia Vicoveanca si de Loredana Groza.

Adomnitei nu a scapat nici de furatul miresei, el fiind nevoit sa o rascumpere pe Sabina cu cateva sticle de whisky, dar a trebuit sa cante si doua strofe din imnul Romaniei.

Desigur, sarcina mult mai usoara decat cea cu stelutele UE!



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
23

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
67

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
260

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...