Dan Voiculescu isi da in judecata verisoara

Dan Voiculescu isi da in judecata verisoara
Dan Voiculescu o da in judecata pe verisoara sa Paraschiva Silaghi, cea care a pornit scandalul cu rapoartele la Securitate, si ii cere daune morale in valoare de 136.000 de euro pentru prejudiciul de imagine suferit.

Senatorul PC cere instantei sa o oblige pe Silaghi sa ii plateasca daune pentru declaratiile publice facute impotriva sa, publicarea sentintei definitive in trei cotidiane si plata cheltuielilor de judecata, informeaza Adevarul.

"Fapta de a defaima si a denigra pe reclamant (Dan Voiculescu - n.red.), prin afirmatiile facute in fata ziaristilor si a televiziunilor, afirmatii ce au fost preluate pe toate canalele media, prin prezentarea imaginii acestuia intr-o maniera negativa si nereala, prin imputari si acuze grave si aprecieri vadit tendentioase reprezinta, din punt de vedere juridic, o fapta ilicita", se arata in cererea de chemare in judecata.

Senatorul a fost deranjat de mai multe declaratii ale verisoarei sale, printre care si cea in care l-a comparat cu personaje din vremea lui Hitler.

"Il compar, daca vreti sa ma intelegeti foarte bine, cu personajele din vremea lui Hitler. In societate aratau ca sunt umani, dar el nu a fost uman. Si parintii mi i-a bagat la puscarie. Stie foarte bine", a declarat aceasta in cadrul emisiunii "Nasul" transmisa pe 8 iunie 2011.

La randul rau, verisoara lui Voiculescu considera "de ras" procesul intentat de senator.

"Am dreptul la pareri si la comparatii personale. Imi mentin toate afirmatiile facute. (...) Ca sa ajunga senator trebuie sa fie om. Dansul nu a fost om. El are o raspundere enorma fata de familie", a adaugat aceasta.

Magistratii de la ICCJ au decis ca Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea cu numele de cod "Felix" si "Mircea".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi șefi noi la instituțiile publice din Botoșani

Joi, 19 Septembrie 2019
1092

Două instituții de la Botoșani au șefi noi. Este vorba de Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Botoșani și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani...

Liceele cu promovabilitate ZERO la Bacalaureat anul acesta, nu mai pot înființa clase de a IX-a anul viitor!

Joi, 19 Septembrie 2019
642

Măsură drastică luată de ministerul Educației pentru liceele cu zero promovabilitate la Bac 2019.Un ordin al Ministrului, 5090/2019, care a fost publicat deja în Monitorul Oficial, arat...

Activități extrașcolare susținute de școli. Cluburile de dezbateri și trupele de teatru sunt cele mai populare!

Joi, 19 Septembrie 2019
214

Începutul școlii reprezintă, pentru grupurile extrașcolare susținute de scoli, perioada recrutărilor pentru noi membri. Ca și în anii trecuți, cluburile de dezbateri și trupele de ...