Dan Sova, in arest la domiciliu: Exclude recunoasterea faptelor

Dan Sova, in arest la domiciliu: Exclude recunoasterea faptelor
Senatorul PSD Dan Sova a scapat de arestul preventiv si va fi plasat in arest la domiciliu si sub control judiciar. Decizia a fost luata, vineri dupa-amiaza, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa avocatii sai au contestat-o, transmit televiziunile de stiri.
 
"Decizia reprezinta indoiala pe care a avut-o instanta ca probele puse la dosar sunt suficiente", a precizat avocatul sau, Veronel Radulescu.

De asemenea, acesta a mai precizat ca Dan Sova exclude recunoasterea faptelor, potrivit B1 Tv.

Senatorul PSD a fost retinut, joi dupa amiaza, pentru 24 de ore. Dan Sova a ajuns la sediul central al DNA pentru audieri la ora 15:00, dupa ce joi dimineata Senatul a aprobat solicitarea procurorilor de ridicare a imunitatii senatorului PSD. La ora 16:22, el a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus cu masina politiei in arestul Politiei Capitalei.

In comunicatul remis ulterior presei de DNA se precizeaza ca Dan Sova este cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

"In perioada octombrie 2011 - iulie 2014, inculpatul Sova Dan-Coman a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa inculpatul Balan Mihai, director general al centralei de energie termica CET Govora SA, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna", se arata in comunicatul de presa al DNA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
25

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
36

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
31

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...